Πως θα μας βρείτε

Το KALLAS BEACH βρίσκεται στην παραλία Λεχαίου, 7 χλμ. έξω από την Κόρινθο (10' με αυτοκίνητο) κάτω από την ΠΕΟ Αθηνών-Κορίνθου.

Διοργανώνουμε με ιδιαίτερη επιτυχία συνεστιάσεις και γάμους.

Το καλοκαίρι απολαύστε την όμορφη παραλία.

Free WiFi Spot.

Επισκευθείται τη σελίδα μας τώρα και στο Facebook.


 ΟΙ ΧΩΡΟΙ


Το KALLAS BEACH το συναντά κανείς στην παραλία του Λέχαιου με άνετο και ασφαλές πάρκινγκ καταλαμβάνει μία πραγματικά προνομιακή θέση καθώς βρίσκεται 7 χιλιόμετρα από την πόλη της Κορίνθου, με μία αληθινά εντυπωσιακή θέα στον κορινθιακό.

Στον διαμορφωμένο χώρο της βεράντας μπορείτε να πιείτε ανέμελα τον καφέ ή το ποτό της αρεσκείας σας από το εξοπλισμένο μπαρ και παράλληλα μπορείτε να παρακολουθείτε τα παιδιά σας να παίζουν στον παιδότοπο που βρίσκεται στον ίδιο χώρο.Στη συνέχεια ο καταπράσινος κήπος με το σιντριβάνι και τις ψηλές λεύκες που απλώνεται μπροστά σας αποπνέει μία αίσθηση δροσιάς και ηρεμίας. Κάνοντας το, το ιδανικό μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό ή τον καφέ σας.

Παράλληλα η πλήρως εξοπλισμένη παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες, αποδυτήρια και ντουζιέρα όπου παρέχονται εντελώς δωρεάν εξασφαλίζει ένα δροσιστικό και απολαυστικό μπάνιο σε ιδανικά και άβαθα νερά.kallasbeach.gr © 2011-2012 by Γκιωνάκης Δημήτρης